Tulosta Vesitalous-lehti | Talotekniikka-Julkaisut Oy
 

24.9.2010
*

Kemira vahvistaa läsnäoloaan Aasian ja Tyynenmeren alueella rakentamalla tehtaan Nanjingiin, Kiinaan

Kemira Oyj
Lehdistötiedote, 7.9.2010 klo 9.00 (CET+1)
 
Kemira rakentaa tehtaan Nanjingiin, Kiinaan vahvistaakseen asiakaspalveluaan Kiinan kasvavilla vedenkäsittelymarkkinoilla. Investoinnin arvioidaan olevan noin 25 miljoonaa euroa. Laitos edustaa uusinta teknologiaa ja toimii paikallisena tuotantokeskuksena, jossa valmistetaan erikoisprosessikemikaaleja Kemiran asiakkaille. Tuotantolaitos palvelee kaikkia Kemiran asiakasryhmiä.

Tehdas rakennetaan Nanjing Chemical Industry Park:iin (NCIP), joka sijaitsee noin 300 kilometriä Shanghaista luoteeseen. "NCIP:n teollisuuspuisto on yksi valtiontasoisista kemian alan teollisuuskeskittymistä, jossa raaka-aineiden ja muiden materiaalien saatavuus on helpompaa. Sen maantieteellinen sijainti on hyvä ja lähellä asiakkaitamme. Lisäksi käytössämme on useita erilaisia kuljetus- ja logistiikkatapoja. Sijainti on hyvä myös osaavan henkilökunnan rekrytoinnin kannalta," kertoo Ronald Kwan, Kemira Oyj:n Aasian ja Tyynenmeren alueen liiketoiminnasta vastaava johtaja. "Aasian vesikemianmarkkinat tarjoavat meille lukuisia mahdollisuuksia kasvuun. Paikallinen tuotanto, joka sijaitsee lähellä Kemiran Shanghain tutkimus- ja kehityskeskusta, tarjoaa meille mahdollisuuden räätälöidä tarjontaamme paikallisille yrityksille sopivaksi," Kwan jatkaa.

Investointi tukee Kemiran vahvaa sitoutumista Aasian ja Tyynenmeren alueen asiakkaiden palvelemiseen. Tehdas on 100 % Kemiran omistama ja se työllistää noin 100 uutta työntekijää. Rakennustyöt alkavat vuoden 2011 aikana ja tehtaan arvioidaan olevan tuotantovalmiudessa vuoden 2012 aikana.
 
 
Lisätietoja:
Kemira Oyj
Harri Kerminen, toimitusjohtaja
Puhelin 010 862 1810
 
Ronald Kwan, Region Head, Asia Pacific
Puhelin +861377 425 1388


  Etusivulle