Tulosta Vesitalous-lehti | Talotekniikka-Julkaisut Oy
 

24.9.2010
*

Tritonet Oy osaksi Rambollia

Ramboll Finland Oy vahvistaa vesi- ja ympäristöalan osaamistaan ostamalla Tritonet Oy:n liiketoiminnan. Tritonet Oy on Tampereella toimiva vesi- ja ympäristötekniikan insinööri- ja asiantuntijatoimisto.

Tritonet on 17 toimintavuotensa aikana suunnitellut vaativia vesi- ja ympäristöhuollon ratkaisuja yli 200 kohteeseen kotimaassa ja ulkomailla. Yhtiöllä ja sen avainhenkilöillä on vahvaa kokemusta niin yhdyskuntien kuin jätehuoltoalueidenkin vedenkäsittelystä sekä erikoisosaamista uima-altaiden ja eläinpuistojen vedenkäsittelytekniikasta. Tritonet käyttää prosessi- ja laitossuunnitteluun 3D-suunnitteluohjelmistoa, mikä tukee Rambollin vesihuoltopalveluiden suuntausta siirtyä yhä laajemmin tietomallinnuspohjaiseen suunnitteluun.

Yrityskaupan myötä Ramboll vahvistaa edelleen asemaansa vesihuoltotekniikan huippuosaajana. SKOL ry:n vuoden 2009 tilaston mukaan Ramboll on kotimaisen vesihuoltotekniikan toimialalla Suomen toiseksi suurin konsulttitoimisto.

"Sekä kotimaassa että kansainvälisesti on tarvetta asiantuntijoille, jotka hallitsevat vaativien vedenkäsittelykohteiden suunnittelun. Prosessiosaamisemme vahvistumisen kautta meillä on mahdollisuus toteuttaa monipuolisia suunnitteluhankkeita, joissa voidaan hyödyntää Rambollin rakennus-, koneisto- ja LVI-osaamista sekä sähkö- ja automaatioalan asiantuntemusta", toteaa Pentti Manninen Rambollista.

"Yhteistyö Rambollin kanssa on Tritonetin toiminnan jatkumisen ja monipuolistamisen kannalta oivallinen ratkaisu. Isossa yrityksessä pelkästään sisäisen yhteistyön kautta avautuu uusia mahdollisuuksia kokonaan uusille toimintakonsepteille”, uskoo myös Tritonetin toimitusjohtaja Pertti Keskitalo.

Tritonetin palveluksessa olevat kuusi työntekijää siirtyvät 1.9.2010 alkaen osaksi Rambollin 35 työntekijää käsittävää vesihuoltotekniikan yksikköä.

Ota yhteyttä:
Johtaja Pentti Manninen, Vesi & ympäristö –toimiala, Ramboll, puh. 020 755 7810
Toimitusjohtaja Pertti Keskitalo, Tritonet Oy, puh. 0400 596 411
 

  Etusivulle